Želite uslugu?


Pošaljite e mail poruku sa kratkim opisom vašeg zahteva!

Ukratko o nama

Agencija za informacione tehnologije je nastala kao posledica višedecenijskog iskustva u oblasti informacionih tehnologija i grafičkog inžinjerstva.
Tim koji čini Total Digital je spoj iskustva, mladosti i napornog rada.
Total Digital IT Agencija pokriva sve relevantne poslove koji se tiču kvalitetnog i uspešnog predstavljanja kompanije na internetu, od sigurnog i pouzdanog web hostinga, do izrade savremenog web sajta ili web prodavnice, grafičkog i web dizajna, SEO optimizacije sajta i pozicioniranja na pretraživačima, internet marketinga i društvenih mreža.
Total Digital IT Agencija iz svoje ponude usluga posebno izdvaja internet marketing: Kursevi internet marketinga
Planiranje medijskog prostora i izrada medija plana
Marketing na društvenim mrežama
Google AdWords kampanje
E-mail marketing
Blog marketing
SEO (Search Engine Optimization)

Usluge grafičkog i web dizajna


Pored standarde usluge web dizajna, održavanja i redizajna sajta, nudimo vam i usluge grafičkog dizajna kroz kreiranje vizuelnog identiteta i dizajna promotivnih sredstava.
Kreiranje vizuelnog identiteta:
Dizajn znaka i logotipa firme
Aplikacija na sredstva poslovne komunikacije (memorandum, koverta, vizit-karta, fascikla, pozivnica, blok, kesa, olovka...)
Dizajn promotivnih sredstava:
Dizajn i priprema za štampu sredstava direktnog marketinga (katalog, brošura, flajer...), kao i propagandnog materijala (kalendar, bilten, PVC galanterija...)
Dizajn i priprema za štampu spoljnih propagandnih sredstava (plakat, poster, bilbord, tabla, pano, zastava, brendiranje vozila, promo pult...)